Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

onsdag 26 januari 2022

Vänstern förnekar nazisternas metoder

Det är ett välkänt faktum att nazisterna använde sig av psykologi för att kunna vilseleda befolkningen att stötta deras politik. Man kontrollerade media och informationen som kom ut, man spred tung propaganda och höll stora möten, där folket piskades upp till en masspsykos eller masshypnos för att hängivet och utan att ifrågasätta, stötta Hitler och ropa efter "det totala kriget".

Man ska nu inte tro att alla dessa vetenskapliga framsteg inom medicin och psykologi som nazisterna trots allt kom fram till med sina extrema människoexperiment har kastats i historiens papperskorg. Informationen har ändå ansetts värdefull för att rädda liv i nutid. Och ofrivilliga, oetiska människoexperiment har fortsatt utförts av regeringar sedan dess.

Särskilt förfinad får man nog säga att de psykologiska framstegen har varit, såsom tillämpade av propagandaministern Goebbels (talar i klippet som länkats ovan). De visste hur stark människans flockmentalitet är och hur lätt det var att vilseleda och hypnotisera folkmassan för att säga ja till vad de ville, och detta använde de pricksäkert för att få igenom vad de ville.

Inte heller denna forskning har regeringar idag lagt undan, utan används än mer flitigt och bakslugt. Propagandamaskinen går varm för att lura hela folket att fortsätta tro på "välfärdsstaten" (socialistregimen), fortsätta ge >70 % av sina hårt förvärvade slantar till skyddspengarna som kallas "skatt", och gå med på alla upptåg för att höja de redan höga skatterna ännu mer, såsom klimatpropagandan som leder till höjda skatter på plastpåsar i Sverige. Detta görs till stor del genom skrämsel. Om vi inte har kvar välfärdsstaten så kommer vi bli tvungna att klara oss på egen hand, arbeta hederligt och behöva betala vår egen utbildning och sjukhusräkningar. Om vi inte betalar vårt avlatsbrev i form av miljöskatter kommer jorden med säkerhet snart att gå under. Men den benevolenta staten kommer till er undsättning, tar era pengar och jämfördelar dem bättre än ni själva kan, och satsar på att gottgöra era koldioxidutsläpp. Ja, man har lurat i folk att det som ger liv åt alla växter i själva verket är en farlig gas som kommer att döda oss alla. Folkets sinnen anpassas genom statlig TV, skola och andra propagandainstitut. Man lär ut att evolutionen har ägt rum, att Gud inte finns men att alla religioner är lika giltiga och särskilt islam, men att det inte finns någon högre Gud än staten som säger vad som är rätt eller fel. Man talar sig varm om att vara emot antisemitism samtidigt som man hatar och sprider falsk information om Israel.

Coronapaniken där folk har blivit uppskrämda och låtit staten införa de vansinnigaste åtgärderna för att "stoppa smittan" i två veckor som blev två år, och allt hatet mot dem som inte har vaccinerats, från fängelse i Österrike, fångläger i Australien, till krav från tidningar om att inte sörja utan istället håna dem som dör ovaccinerade, får vara ännu ett historiskt exempel. Någonting som påpekats av Dr. Robert Malone, en pionjär inom MRNA-teknologi och kanske blivit mest känt då han intervjuades i Joe Rogans podcast där han tog upp ämnet masspsykos och att detta pågår idag.

Och då börjar vänstern låtsas som om detta aldrig har hänt. Det finns ingenting som heter masspsykos. Och den användes verkligen inte av nazisterna. Dr. Malone sprider desinformation och måste bannlysas.

Neil Young - känd för att ha blivit omnämnd och kritiserad i Lynyrd Skynyrds berömda sång Sweet Home Alabama - var tydligen också en gammal avdankad hippie-artist som har ställt ultimatum till Spotify att bannlysa Joe Rogans podcast för att han "sprider denna falska information" om nazisterna, annars får de inte ha hans musik. Dessa gamla hippies är bara helt vanliga kommunister, hjärnskadade av sina droger och lever i vanföreställningar. De tillhör den s.k. boomer-generationen som har förstört vårt en gång stabila och anständiga samhälle som stod på kristna värderingar, och även boomers inom frikyrkorna, är jag övertygad, har gjort att det ser ut som de gör idag. Man brukade se upp till de äldre som visa, men dessa gubbar är precis som små fjortisar i sina sinnen och beteenden. De står även för auktoritarism, när det väl kommer till kritan. De talade om frihet enbart för att de ville leva i utsvävningar, droger och otukt, men de bryr sig inte om verklig frihet.

Ja, det är mycket intressant hur de som älskar att jämföra folk med "förintelseförnekare" nu själva förnekar nazisternas metoder och förnekar vad som pågår. Detta är i sig självt, förstås del av propagandan, dubbeltänket och "den stora lögnen" som Hitler talade om.

Vi som känner till historien har sett från början att all panik som utbrast i början av 2020 var masspsykos som skulle drivas på och utnyttjas av världens regeringar och dess propagandaorgan (mainstreammedia) och komma att göra mer skada än själva sjukdomen. Den som inte har lärt sig av historien kommer att upprepa den. Tyvärr verkar de flesta inte ha lärt sig. En mänsklighet som har övergivit Gud, som körts igenom med ateistisk propaganda, och tror att staten är deras enda frälsare, är förstås berövad allt kritiskt tänkande kring mänskliga auktoriteter, berövad all anständighet och villig att ställa upp på allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar