Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

onsdag 24 juli 2013

Nyheter 130724

Det har varit länge sedan jag skrev ett nytt inlägg på bloggen. Anledningen är kort: jag hinner inte. Måste omprioritera en del saker. Inte heller hinner jag skriva något längre och vettigare just nu. Läser någon ens här längre? Ja, säger statistiken. Iallafall ska det komma upp ett par inlägg snart, håll till godo. Sedan har jag mycket att skriva om fortfarande så bloggen har inte "avlidit."

Sedan sist jag skrev har jag börjat att evangelisera mer igen på gatorna, fast inte lika mycket som innan. Och har även börjat att predika. Jag känner att Gud verkligen ger mig kraft och jag skäms inte för Glädjebudet. Folk som filmar och skrattar åt en, spelar ingen roll för mig. Jag får orden jag ska predika. Osv. Ära till Gud.

Sedan har jag även börjat med twitter.. lättare att skriva kortare saker ibland när man känner för det även om jag inte alls är speciellt aktiv där heller. Mina s k "tweets" läggs även upp nere i högerspalten här på bloggen, kan den som varit uppmärksam skryta med att redan ha upptäckt. --->

Har sedan länge (kanske nämnt här) gjort klart en översättning av Romarbrevet från grekiska som jag ska dela med mig av någon gång.

Finns säkert mer men hinner inte skriva eller fundera mer över det. Som sagt ska några inlägg komma upp inom kort.