Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

lördag 20 mars 2010

Eldiga Gatupredikanter Orsakar Uppståndelse i Stadskärna

Några gatupredikanter filmaren stötte på vid ett besök i Manchesters stadskärna för dagen. Dessa snubbar orsakade verkligen STOR tumult med sin väldigt raka predikostil.



Apropå det så norpar jag även följande uppdatering om vad jag skrev igår, översatt från en anteckning i facebook-sidan JeremiahCry Ministries som jag nyss hittade.
Shawn Holes släpptes idag från häkte. Han åtalades för "Störande av friden," homofobi och sekterism. Han fick veta att om han inte erkände skulle han inte få lämna landet på åtta veckor. De lade också till anklagelser medans åtalet pågick.
Han erkände sig skyldig till brottet för han ansåg det vist att komma ut och fortsätta hem. Detta är beslutet Shawn tog.
Många ortsevangelikaler kom för att stödja denna sak. Shawn släpptes med en böter på £1000. Tack vare bröderna som kom till detta förhör slog sig samman och gav så att shawn kunde gå hem. Detta var ett stort vittnesbörd åt Guds kärlek som kristna har för varandra. Han var djupt angenäm och tacksam till Gud för dem. Ögonblicket han kom ut ur cellen och mötte teamet, brast han i tårar av glädje att se alla där som väntade på att omfamna honom. Han är glad att vara ute och redo att predika imorgon i Stirling.

1 kommentar:

  1. Man önskar verkligen att man själv vore där för att kunna ge sitt stöd!

    SvaraRadera