Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

onsdag 24 juni 2009

Hollywood skojar baraMedan du ser denna trailer, intala dig själv:
Det är bara ett hollywoodskämt, det är bara underhållning.
Säg till dig själv att det inte finns någon djävul, något helvete, eller något som kallas synd.
Fortsätt säga till dig själv, att Bibeln har fel när den varnar för att Satan, den här tidsålderns gud, har förblindat de otroendes sinnen, att om du tjänar synden, så tjänar du egentligen Djävulen.
Säg till dig själv att Skrifterna ljuger när den säger att han är din fiende, att han kom för att stjäla, slakta och döda.
Ignorera ditt Gudagivna samvete, och fortsätt säga till dig själv att det inte är något moraliskt fel med begär, sex utanför äktenskapet, girighet, stolthet, hat, hädelse, lögn och stöld.
Och när demonerna du frivilligt tjänar släpar dig till helvetet, säg till dig själv att du borde ha lytt Evangeliet.

Var nyktra och vaksamma. Er motståndare djävulen går omkring som ett rytande lejon och söker efter vem han skall sluka (1 Petr 5:8)

Recensioner: DN, SvD, GP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar