Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

lördag 26 september 2009

Inte värt att kallas förföljelse

I Dagens artikel här får vi ett praktexempel på vad jag snackade om häromdagen:
Du kan läsa ett vad ateisterna i Kina gör mot kristna här
Våra storasyskon får lida för tron och de har stora skatter som väntar på dem i Himlen. Jag är inte värd att kallas deras broder men det är det som är nåd.
Här får vi nöja oss med att bli baktalade och hånade av våra ateister och kommunistiska media som själva är hjärntvättade i några generationer vid det här laget.

Men de längtar allt till den dag de får förmånen som ateisterna och kommunisterna i Kina åtnjuter!

Även detta kan kvalificera som tecken på att det inte är så långt borta ändå. Hade inte fått nys om detta genom svensk media - som med undantag, t.ex. det länkade, som bekräftar regeln, är ateist-, kommunistisk, och dvs antikristen - utan först genom att lyssa på amerikansk kristen radio. Kul att höra hemskheter som pågår i sitt eget hemland som man inte ens visste. Men jag kan missta mig. Svensk media kan ha rapporterat om det på något vinklat sätt.

1 kommentar:

  1. och vi klagar här för att man ville sätta en pastor i fängelse för att han predikade Guds ord.
    Fängelse och förföljelse verkar ju vara en normal del av äkta kristet liv

    SvaraRadera