Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

tisdag 19 april 2011

"Full häcklare" och andra evangelisationsvideoklipp

Steve Sanchez predikar Evangeliet på gatan i Huntington Beach när plötsligt en berusad snubbe kommer och "stör." Sånt som inte händer så sällan vid evangelisation. Då blir det genast mer intressant. Ibland kan de rädda en ur knipa, ibland kan de förstöra en bra pratstund. Det här kom med på film. Två delar. Snyggt filmad:
Steve var med och pratade om det här i “On the Box,” som är ett program Living Waters sänder varje vardag. De läggs även upp på YouTube efteråt. Avsnitten med Steve kommer att sändas 3 och 4 Maj. Besök gärna hans blogg, han brukar berätta om sina evangelisations-äventyr och annat.

Har inte sett så många hela avsnitt av On the Box men här var ett jag såg som tog upp lite saker om arkeologiska fynd i Egypten som ska bekräfta Bibelns berättelser om Josef.Här är också en video där Trisha Ramos ger några tips om hur man kan evangelisera i Apple-butiker (och andra datoraffärer kan jag tänka mig.) Gå in på godhetstestet på datorerna och lämna dem så att andra får se det när de ska testa datorerna. Hon skriver även "Repent or perish" - "Omvänd er eller gå under" på den nya iPoden. LOL... (man bör nog vara lite mer utförlig.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar