Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

tisdag 14 december 2010

För 72 russin

Vem har missat självmordsbombaren i Stockholm? Inte ens jag. Det framkom tydligt t o m i gårdagens Aktuellt, ett program som ingår i statens hjärntvättningsmaskin SVT, att han gjorde detta pga islam. De medgav t o m, åtminstone att vissa delar av England tagits över av extrem islam, och att han hade varit där och tagit intryck av detta. Däremot var man ju också tydlig med att intyga att det här bara var en ensam person och inga andra muslimer i sverige är så. Inte heller de i England som han varit hos...!? (Dessvärre skulle handlingen ju kunna egga upp fler ensamma ivrare att göra samma hjältemodiga insats för Allah...)

De intervjuade en ledare över ett islamskt center där han varit i England som berättade sin egen hjältehistoria hur han talat honom till rätta flera gånger. Misslyckad varje gång, uppenbarligen. Sedan hade han också rest till Arabien någonstans och tränat sig till självmordsbombare (se Aktuellt på SVT play, jag kommer inte ihåg exakt.)

Man intervjuade muslimer i Sverige som alla intygade att det här som hänt inte var hur deras religion utövas och att inte koranen uppmanar till sånt. Förhoppningsvis är det inte deras religionsutövning, men att inte koranen uppmanar till våld mot icke-muslimer är helt enkelt en ren lögn. En som de intervjuade sa "Koranen uppmuntrar inte till våld mot oskyldiga kvinnor och barn..." Det här antyder ju att den ändå uppmuntrar till våld mot oskyldiga män, och skyldiga män, kvinnor och barn. Förtroendeingivande...

Nu är i varje fall vår stockholmsbombare död. Och vid det här laget har han väl redan ätit upp de 72 russinen som utlovas...

Här är däremot kristen extremism, som kan behövas i vår ruttna värld:
Lukas 6 27Älska era fiender och gör gott mot dem som hatar er. 28Välsigna dem som förbannar er och be för dem som förorättar er. 29Om någon slår dig på den ena kinden, så vänd också den andra kinden till. Och om någon tar ifrån dig manteln, så låt honom också ta din livklädnad. 30Ge åt var och en som ber dig, och om någon tar ifrån dig vad som är ditt, så kräv det inte tillbaka. 31Allt vad ni vill att människor skall göra er, det skall ni göra dem.
Var hamnade självmordsbombaren när han dog? Lämnade han sin familj för att komma till paradiset där han fått 72 jungfrur, 72 russin?

Gud ser till hjärtat hos en människa. Vad var hans uppsåt? Även om han inte lyckades, så hade han planerat att ta många med sig i döden. Gud kommer att döma honom som om han dödat så många som han tänkt, även om han inte lyckades.
Matteus 5 21Ni har hört att det är sagt till fäderna: Du skall inte mörda.*Den som mördar är skyldig inför domstolen. 22 Jag säger er: Den som är vred på sin broder är skyldig inför domstolen, och den som säger till sin broder: Ditt dumhuvud, är skyldig inför Stora rådet, och den som säger: Din dåre, är skyldig och döms till det brinnande Helvetet.
Även om det är bra för vår del att många muslimer hycklar i sin tro, så att de inte dödar oss alla - så är all religion falsk. Hycklad eller ohycklad. Vi älskar våra medmänniskor som är fast i religionernas bojor, vi hatar de falska religioner som lurar dem till Helvetet. Det enda försoningsoffret som blidkar Guds vrede är Hans Son, Jesus. Hos ingen annan finns frälsningen.

Om någon vill självmordsbomba mig efter att ha läst detta så tänk på att det bara kommer bekräfta vad jag skrivit.

3 kommentarer:

 1. Hej Daniel!

  Bra videos om islam.

  Mvh L.Svensson

  SvaraRadera
 2. Vad hände i Stockholm? Vilka drog nytta av dådet?

  Det finns två-tre typer av terror i Global War on Terrorism, som den militära policyn som praktiseras i västvärlden sedan 9/11 (NATO-länder) heter.
  * Islamic extremism (Al Qaeda style jihad mission)
  * Domestic extremism (anything from political protest, activsm, hacktivism, "cyberterrorism" et cetera)
  * False flag state terror operations for policical purposes (state/security agencies use terrorists/agent provocations to further/continue military agenda/implement undemocratic laws)

  Vad hände efter dådet i Stockholm?
  Stockholmbombaren tillhör vilken kategori?
  1, 2 eller 3?

  Vad hände sedan?

  * Afghankriget svensk ISAF mission röstades i genom (200/20)
  (två dagar efter bombningen)
  * FBI var här och jagade terrorister (FBI i Sverige? Internationalisering av polismyndigheter)
  * SÄPO publicerar rapport om svensk extremism (i anslutning till bombningen)
  * MBS säkerhetsmyndighet yttrar sig i media (vad är MBS?)
  * Svenska kristna uppmanas att gå i mitten och samarbeta och med "moderat Islam" på svenska ledarsidor
  * En allmän osäkerhet och terrorrädsla infinner sig i julhandlandet
  * Bildt twittrar på nätet innan presskonferensen (han visste ju vad som hänt...)

  Kom ihåg!
  USA/NATO har varit i krig ända sedan slutet av andra världskriget.
  Det blir sammanlagd en hel del attentat på vägen mot världsfreden. Inte bara muslimer gör terrordåd. Båda sidor använder terror som skräck/vapen/politisk vinning. Så läser jag händelsen.

  SvaraRadera