Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

måndag 25 maj 2009

Mark Cahill - en RIKTIG evangelist!

Mark Cahill är en riktig evangelist som är missionär i sitt eget land. Han lever bara för att vittna för människor om Jesus, donationerna han får får han för att överleva, resten skänker han bort i sin tur. Han har också skrivit två böcker som han ger gratis till folk. One Thing You Can't Do In Heaven är för kristna om hur viktigt det är att vittna. One Heartbeat Away är för icke-troende och är som ett evangelietraktat i bokform. Jag har läst båda och rekommenderar.

Här är tre predikningar av honom som ligger på youtube.
Youtube-kanalen som videorna ligger på är inget som jag rekommenderar att man tittar mer på. Trots att det finns hela videos av andra bra förkunnare som Leonard Ravenhill. Men jag har länkat till kanalens egengjorda videos förut för att visa hur man inte ska evangelisera. Och de har vissa konstiga doktriner som jag inte går in på.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar