Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

onsdag 20 maj 2009

Den felande länken har hittats!

"Ida" länken mellan apa och människa

Som vanligt ett mycket imponerande bevis för evolutionen! Man ser verkligen likheten av människor på den! Om man vill! Bilder

Nu går man alltså också ut och erkänner. Det fanns ingen tidigare mellanlänk, men nu har vi hittat den! Sensation! Och alla kreationister som tidigare kallats lögnare för att de påstått att det inte fanns någon mellanlänk får förstås en ostkaka som plåster på såren!? Och de är förstås övertygade efter detta bevis!?

Aftonbladet skrev också detta på ett ställe "Banbrytande upptäckt: Skelettet Ida sägs kunna förklara gåtan om hur människan skapades. Forskarna: Världens åttonde underverk."

Skapades?? var det inte det som man har motbevisat nu? att människan inte skapades? Nu blir jag förvirrad...

Ray Comfort skriver på sin blogg

Är detta den felande länken? Är Ida bevis för Darwinism? Inte enligt CBS news. De sa "Så medan vi inte vet exakt vad Ida betyder för människans ursprung, är hon beviset på att vi är oändligt fascinerade av var vi kom ifrån." Enligt The wall Street Journal "Upptäckten har inte stor betydelse för en separat paleontologisk debatt kring identiteten hos en gemensam förfader till chimpanser och människor, som kan ha levt för ca sex miljoner år sedan och fortfarande inte hittats."

Den felande länken felar fortfarande. Det var hela sanningen om "världens åttonde underverk" och "asteroiden som föll ner på jorden." Troende på evolutionsteorin måste fortfarande tro blint utan bevis. Kanske en dag...

Om du ogillade det här inlägget kommer du också ogilla detta

2 kommentarer:

 1. Som sagt:

  Det kommer en tid då människorna inte längre vill lyssna till den sunda läran utan skaffar sig den ene läraren efter den andre, därför att det kliar i dem att få höra sådant som de önskar. De slår dövörat till för sanningen och vänder sig till legenderna. 2 Tim 4:3-4


  Apostasi

  Evolution först Lucy nu Herrn Nilsson (förlåt mig IDA)

  "Teologen" Jonas Gardell och sina "Om... böcker

  Dan Brown med Da vinci Code och Angels and Demons

  Apropå boken Angels and Demons här finns en fin sida
  truthaboutangelsanddemons.com

  SvaraRadera
 2. Äsch. Herr Nilsson och Ida är ju båda "sidekicks" till Astrid Lindgrens sagofigurer. :)

  Det är tråkigt att folk går på alla lögner för de inte är så insatta. De tror att alla dåliga historier de läser om i sensationspressen är sanna. När man ska vittna för dem "Men hallå, evolutionen är bevisad nu, de har ju hittat den felande länken...det läste jag i tidningen" eller "Men hallå Jesus var ju bara en tandlös analfabet...det läste jag i tidningen att det stod i en bok" eller "Men hallå var inte Jesushistorierna bara en konspiration...det såg jag i en film gjord efter en bok."
  Journalisterna gör stora rubriker på bekostnad av deras egna och andra människors eviga själar. Jag tror inte de kommer tycka att dagens extra försäljningssiffror var värt det på domedagen och därefter. Men Gud välsigne dem. Hoppas de hinner bli frälsta!

  SvaraRadera