Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

lördag 27 februari 2010

Framgångsteologi i Afrika :(

Här är en ulv i några riktigt tjusiga fårakläder



Är det någon som har uttydningen till "Bababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababababa" förresten? En fågel som surfar? (vid 1:22)

2 kommentarer:

  1. om man granskar den årliga listan över världens rikaste personer, top 100, så är dom flesta av annan religion än kristendommen, så om det är framgång ekonomiskt man är ute efter så rent statistiskt är det mer lönsamt konvertera till hunduism eller islam, då de relgionerna är bättre på skapa förmögenheter om man ser till den listan.

    Framgång andligt sett är att få bli lik Jesus Kristus, framgång är att få dela hans lidanden, framgång är att han får bli större och jag mindre.

    Faktiskt är kristendom en relgion som gör dig fattig... den som inte säljer allt han äger .....

    visst kan gud välsigna i form av pengar och materialistiska saker, men några av guds käraste barn har inte så mkt som ett ombyte kläder.

    Låt oss söka sann framgång, att lägga an på alla himlens välsignelser vi har tillgång till i Jesus Kristus, seger över synden! ett helgat liv! en intimitet med världens skapare, övervinna ont med gott! åh! vilken nåd och rikedom som finnes tillgänglig för de som är villiga försaka allt!

    ära!

    SvaraRadera