Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

måndag 13 april 2009

Har "designat" ett nytt traktat

Smygreklam: man kan göra special-visitkort på vistaprint.se och skriva ett evangeliskt budskap på dem för att dela ut. Är till stor hjälp vid evangelisation och som konversationsstartare. Man kommer på ett naturligt sätt in på ett andligt samtal direkt genom att dela ut den och säga vad det handlar om. Har försökt olika repliker att svara med. "Det handlar om döden, vad tror du händer när man dör" får vissa att tänka till och undra mer, andra gillar inte att tänka på det och går och slänger dem i papperskorgen direkt. "Det handlar om Jesus" får också blandade reaktioner, många får bråttom att ge dem tillbaka till en, andra "Men jag gillar redan Jesus, hejdå" osv. Vad jag tyckte funkade mycket bra var "Det handlar om Herren Jesu Kristi försoningsverk." det är ett ärligt svar, då folk samtidigt inte fattar vad man säger utan behåller lappen och läser vidare, eller vill veta mer.

Här är den nya designen jag beställt:
Text på baksidan:

Har du ljugit, stulit, eller missbrukat Guds namn? Jesus sa "Den som med begär ser på en kvinna har redan begått äktenskapsbrott med henne i sitt hjärta." Har du sett med begär? Lyssna till ditt samvete. Är du skyldig? Om du brutit mot Guds Lag, har du syndat mot Honom och är ond i Hans ögon. Bibeln säger att "alla har syndat och gått miste om härligheten från Gud." Syndens straff är döden och evig plåga i helvetet. De goda nyheterna är att Gud har gett dig en utväg - sin ende Son Jesus Kristus. Han tog Guds vrede (ditt straff) och dog på korset och besegrade döden genom att återuppstå. "Gud bevisar sin kärlek till oss genom att Kristus dog i vårt ställe, medan vi ännu var syndare." Inga goda eller religiösa handlingar kan muta domaren att släppa in dig i himlen. Men du bröt Guds Lag och Jesus betalade din "böter", så Gud kan lagligen frikänna dig! För att ta emot Guds gåva, evigt liv gratis, visa verklig ånger, omvänd dig från synden, tro på Jesus som din enda räddning, idag, medan du fortfarande lever! "Så älskade Gud världen att han utgav sin ende Son, för att den som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." Och läs Bibeln dagligen och lyd vad som står.

Här är även den andra jag använt: den är svart, och så står det med vita bokstäver: om du dog idag, var skulle du hamna? Vad finns på andra sidan? Det finns ett sätt att veta - vänd bara!

Text på baksidan:
Kasst skämt, va? Men nu är det allvar... Bibeln säger "det är bestämt om människan att hon en gång skall dö och sedan dömas" se hur du skulle klara dig på Domedagen med några av de 10 budorden: Har du ljugit, stulit något eller missbrukat Guds namn? Jesus sa "Den som med begär ser på en kvinna har redan begått äktenskapsbrott med henne i sitt hjärta." Har du sett med begär? Lyssna till ditt samvete. Är du skyldig, ser Gud dig som en lögnare, tjuv, hädare och äktenskapsbrytare i hjärtat. Har du brutit mot Guds Lag, har du syndat mot Honom. Bibeln säger att "alla har syndat och gått miste om härligheten från Gud." Syndens straff är döden och evig plåga i helvetet. De goda nyheterna är att Gud har gett dig en utväg. Han gav oss sin ende Son. Jesus Kristus tog ditt straff när han led Guds vrede och dog på korset. Han besegrade döden genom att återuppstå. Nu befaller Gud att du omvänder dig från dina synder, till Honom, tro på Jesus Kristus som din enda räddning. Inga goda gärningar kan muta domaren att släppa in dig i himlen. Men när du låter Jesus betala hela "bötern" för att du brutit Guds Lag, kan han lagligen frikänna dig. Omvänd dig och tro Honom idag, medan du fortfarande lever! Läs Bibeln dagligen och lyd vad som står. Besök godhetstestet.webs.com

Tveka inte att sno mina designer. Du kan förstås hitta på något eget, mycket bättre att använda! Och visa mig gärna i så fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar