Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

tisdag 5 januari 2010

Andraklassare instruerade att sjunga om Allah

Ken Ham skriver den 3:e Januari (översatt):

En av de saker vi märkt i USA nyligen är att det är politiskt "korrekt" att håna kristna, röja kristna referenser från offentligheten, osv.-men det är ok och politiskt korrekt att nämna undervisning från andra religioner i en ganska positiv dager! Det verkar som kristna är de 'onda' nuförtiden.
Sedan visar han exempel från ett av Fox News Radios programs webbsida (översatt):

En strid om religion kokar i centrala Indiana efter att en statlig skola ville att andraklassare skulle sjunga en sång som utropade "Allah är Gud." Orden togs bort just innan föreställningen efter att en nationell konservativ grupp satte igång en protest. Rektorn i Lantern Road Elementary School i Fishers, IN, sa att de försökte lära inklusivitet genom sin helgproduktion. Den inkluderade referenser till jul, hanukkah, ramadan, las posadas och kwanzaa. Men, ingen annan gudom än Allah nämndes i föreställningen ... Hogan, en kristen, sade till American Family Association, en konservativ försvarsgrupp, att han blev djupt bekymrad att få veta att hans dotter hade sjungt "Allah är Gud." Detta är vad barnen fick att sjunga:

Allah är Gud, minns vi vid gryningen,
Vi ber tills kvällen kommer under ramadan,
Vid denna glada tid ber vi glädje för er,
Allah vare med er livet igenom.


Men när de skulle framföra den "kristna" delen av jul, fick barnen säga:

Jag visste inte att det var en liten pojke i krubban. Vad är detta för barn?
Jag är inte säker om det fanns ett litet barn eller ej.
Varför målade du då en på ditt julkrubbefönster?
Jag bara tänkte att om det fanns en liten pojke, skulle jag vilja veta vad han egentligen säger.
Ken Ham fortsätter (översatt):

Micah Clark, styrelseledamot i American Family Association i Indiana, satte igång en internetprotest så fort han hörde om påståendena. "Det som förbluffade mig här är att vi har haft ett sekulärt renskrubbande av julen så länge och skolan såg tydligen inte problemet med att barn sjunger till Allah," sa han till FOX News Radio. "Ni vill inte ens nämna Jesus och ändå tvingar ni mitt barn att sjunga om Allah?..."

Läs den detaljerade rapporten på: http://www.foxnewsradio.com/2009/12/14/public-schoo-kids-singing-to-allah/#ixzz0bHXChgSW

Det är bara ännu ett exempel på avkristningen i USA. Prisa Herren för organisationer som American Family Association som uppmärksammar sånt till offentligheten och hjälper till att organisera sätt att handskas med sådana situationer.

2 kommentarer:

  1. Avfallet är globalt.
    Kanske är det Herren Gud som straffar det avfallna folket med villoläror då de hatar Hans namn o inte vill vandra Hans vägar.

    SvaraRadera
  2. Avfall, ja, sekularisering, ja, vi vet hur det kommer att sluta. Människor behöver få tro. NU.
    /Maria

    SvaraRadera