Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

lördag 30 oktober 2010

Falska andar invaderar kyrkan - kundalinivarning (Andrew Strom)

Chockerande bilder på en av de värsta "invasionerna" av falska andar som kyrkan någonsin skådat. Bevis på att hon har invaderats av falska andar på global nivå. Detta är de tre delarna i en dokumentär som spårar denna massiva invasion - och visar de fruktansvärda effekter den har haft. Vänligen dela den med dina vänner.

Ledare och rörelser som är inblandade:
profetisk, apostolisk, Todd Bentley, Lakelandväckelsen, Rick Joyner, Morningstar, Torontovälsignelsen, New Mystics, John Crowder, IHOP, Mike Bickle, Patricia King, The River, Jones Bob, John Paul Jackson, Sid Roth, Chuck Pierce, Bill Johnson, Randy Clark, Peter Wagner, Dutch Sheets, Pingströrelsen, karismatiska.

5 kommentarer:

 1. DEn dokumentären har jag sett många gånger om.
  Jag gillar att han är så modig att gå ut och avslöja sådant.
  tyvärr gillar många inte den videon

  SvaraRadera
 2. märkligt.

  1 Sam 18:10

  SvaraRadera
 3. Ja, 1 Sam 18:10 är passande här.

  "Dagen därpå kom en ond ande från Gud över Saul. Han bar sig åt som en galen inne i sitt hus..."

  SvaraRadera
 4. Vill absolut hålla mig från allt vad kundalini och new age heter. Men hur är det med ex. Saul som var på väg till Samuel och hans profeter och där blev utslagen helt naken?

  SvaraRadera
 5. Jonatan

  Tack för kommentar. Viktig och inte helt ovanlig fråga du tar upp om vad man kan tycka är en extrem manifestation som hände med Saul. Har skrivit om det tidigare: http://job25-masken.blogspot.com/2010/04/massor-foll-under-vems-kraft.html

  Guds välsignelse

  SvaraRadera