Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

fredag 14 maj 2010

Demonbesatt predikar

Varning för stötande bilder av möjligen demonbesatt man.
(Märk hur han blinkar ett par meter ungefär vid 3:45, bl a - eller det kanske bara är hack i filmen.)

Man kan skratta och skoja men det är ju synd om honom. Den här mannen behöver antingen en exorcism eller läggas in. Han ska inte stå i predikstolen iallafall.

I "predikan" säger han även "Om Toronto [...] upprörde folk. Kommer denna nästa rörelse, denna reformation som vi är i, för ["]Gud["] reformerar sin kyrka [...] slå människor med häpnad." Nåja, vi kan ju iallafall förvänta oss och vara på vår vakt för mer smörja framöver med andra ord.

11 kommentarer:

 1. Utan tvekan osunt. Bra att du framför detta så att kristna blir medvetna om hur snedvriden och osund den kristna tron kan vara bland vissa människor.
  Vi måste förstå att söka Herren på ett sätt där vi böjer oss inför det kors där Sonen offrade sig .I ödmjukhet och förkrosselse. Inte genom upplevelser och "kickar".
  Som sagt. Detta är inte sunt. Bara att konstatera. Det du nämner med att det "blinkar" tror jag dock endast är "hack" i filmen. Förekom på en del ställen till.
  /N

  SvaraRadera
 2. Väldigt obehagligt! I mitt arbete med människor så har jag stött på allehanda möjliga psykiska sjukdomar, men detta slår allt:-(

  SvaraRadera
 3. Det här är ju osunt även om jag tror att det mest är mänskligt överspel o inbillning. Men personligen tycker jag det är lika osunt att hela tiden hålla på "avslöja" alla möjliga olika felaktiga läror, ofta utmynnar det i överlägsenhet o nästan hån.
  Vi behöver lära känna Den helige ande och ordet,vad säger ordet om den helige ande, vem är han? Sök i Ordet o be gud om uppenbarelse i hjärtat.

  SvaraRadera
 4. hej daniel sök på youtube epaphras yinchuan så kommer du att få se en kristen hjälte läs heb 11:35-40 så förstår du att hjältarna lever i våran tid,kolla på jesus in china the bitter cup

  SvaraRadera
 5. snälla daniel titta på the cross in china 4 delar del 2 heter the bitter cup,den som inte blir berörd kan inte kalla sig för kristen.Det är som o se paulus o stefanus och alla syskon från bibeln,tänk bara om vi kristna i sverige skulle bli så trogna till Jesus

  SvaraRadera
 6. Tack för påminnelsen, jag ska se den

  SvaraRadera
 7. så typisk svensk med osunt prat hit o dit killen är helt klart demon besatt och om det besvärar er så snälla läs BIBELN där dom flesta som JESUS trffa de på var besatta ,prata inte om osunt berätta istället om sanningen,obiblisk kristendom är från satan,tror ni inte det sä lyssna bara på Jesus när han kallar petrus för satan då petrus säger nåt som inte är från Gud ,stå för sanningen o inte för någon trams hummanism

  SvaraRadera
 8. Till den Anonym som säger personligen tycker jag det är lika osunt att hela tiden hålla på "avslöja" alla möjliga olika felaktiga läror, ofta utmynnar det i överlägsenhet o nästan hån.

  Om du nu syftar på vad jag skriver. Ja det kan lätt bli så. Samtidigt är vi skyldiga till att varna och avslöja såna här grejer och kalla det för vad det är. Som sagt också, man kan skratta och skoja men det är ju synd om dem.

  SvaraRadera
 9. daniel the bitter cup är sån stark vittnesbörd lovar att du kommer bli starkt berörd

  SvaraRadera
 10. eländet forsätter ju bara på denne mannens hemsida
  :(
  http://www.fireitup.com.au/

  usch

  SvaraRadera
 11. Demonbesatt eller inte, denne mannen hade jag aldrig gått och lyssnat till.

  SvaraRadera