Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

onsdag 19 maj 2010

Tim Conway - Spela Inte Spel



Hebreerbrevet 10:26-27 Men om vi syndar med vett och vilja sedan vi fått kunskap om sanningen, finns det inte längre något offer för synder, utan en fruktansvärd väntan på domen och en förtärande eld, som skall uppsluka motståndarna.

Översatt från videon: Lek inte med falska bekännelser. Din eviga själ står på spel. Spela inte ett spel bara för att bli mottagen av kristna, spela inte ett spel bara för att få gå med i en kyrka. Om du inte är frälst, bekänn färg och fly till Kristus. Gott folk, om ni är falska, är ni falska och det kommer stå er dyrt.
Men just nu, om du ropar till Honom, lovar Han, Han har satt Sitt eget Ord på spel: Om du ropar, om du söker ska du finna, om du ropar på Honom kommer Han rädda dig. Om du förtröstar på Herren Jesus Kristus finns frälsning. Om du ropar nu, den som kommer till mig skall jag aldrig någonsin kasta ut. [Joh 6:37]
Men när döden väl tar dig, är det slut.


Är Du Född På Nytt?
Frälsningsvisshet. Har du det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar