Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

fredag 7 maj 2010

Islams problem

Muslimer påstår att de ärar Gud och vördar Jesus. I videon nedan bevisar David Wood att Islam egentligen förkunnar en vilseledande gud och inkompetent messias. Islam hädar alltså Gud och förolämpar Jesus. http://www.answeringmuslims.com/
En äldre version i text (mer utökad i videon)

Jag såg den här nu ikväll. Ett måste!

T.ex:
Enligt Islam var Jesus en Allahs profet, som fick muslimska efterföljare under första århundradet. Det finns inga urkunder om att dessa muslimska efterföljare existerat, så något måste ha förändrats och förvanskat deras tro. Och vad var det som förvanskade deras tro? Vad var det de kristna trodde? Jo, att Jesus dog på korset för deras synder. Och varifrån kom idén om att Jesus dog på korset? Från Allah! Enligt Koranen 4:157-158 lurade Allah alla att Jesus dog på korset!
Vi är kristna för att Allah lurade alla i det första århundradet! :D
Antingen, så var Allah bara fruktansvärt klantig och ovetande, det inte meningen att även Jesu efterföljare skulle bli lurade, han insåg inte att han just startade den största falska religionen i världen. Eller, så är han bara elak och vilseledande.

1 kommentar:

  1. Haha riktigt underhållande att titta på ju :D Riktigt duktig kille när de gäller att snacka om de med.

    SvaraRadera