Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

söndag 20 juni 2010

Evolutionspropaganda på jordnötterna!

Nu går inte ens jordnötsälskarna säkra i sina egna hem, ifrån att hjärntvättas om evolutionen! Från ett Estrella jordnötspaket:
Väck djuret i dig
Apor älskar jordnötter. De är tokiga i dem eftersom deras instinkt säger dem att jordnötter är färska, sunda och goda. Innerst inne är vi människor också djur och när vi ska äta jordnötter säger vår instinkt oss att de färska helt klart smakar bäst.
Nej, men det stod på paketet. De försöker utnyttja evolutionspropaganda för att sälja jordnötter. Vi känner att våra innersta instinkter ropar efter jordnötter, eftersom det står så på paketet, de bygger upp en förväntan. Och om du inte gillar deras jordnötter så är du inte en riktig människa.
...som alla vet härstammar människan från apan. Detta kan förklara varför vi tycker så mycket om jordnötter...
Och så en röd skylt längre upp på påsen:
Favoritnöten för alla apor, särskilt människor.
Jag får bara avsmak nu när jag läser det. Och tänk vad Christer Sturmark & humoristerna hade "rasat" om det stod såhär:
Gud skapade världen på 6 dagar. Han skapade människan till Sin avbild för att råda över alla djuren och gav henne alla fröbärande örter på hela jorden till föda. Han skapade goda jordnötter och människornas smaklökar som kan känna smaken, för att visa Sin godhet till dem och för att de ska tacka och ära Honom. Men det gjorde de inte utan förblindades av sina falska föreställningar, så att mörkret sänkte sig över deras oförståndiga hjärtan. De påstod att de var visa, men de blev dårar...
Osv. Och de tog bort äran ifrån Gud från sina jordnötspaket och gav den till sin falska föreställning om evolution. :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar