Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

tisdag 22 juni 2010

Living Waters-snubbar visar exempel på traktatutdelning

Här är lite bakom kulisserna på Living Waters. De två snubbarna föregår med gott exempel och delar ut evangelietraktater i form av miljondollarsedlar på sin lunchrast. (Enligt vissa ögonvittnen ska det komma svenska miljonkronorssedeltraktater i framtiden, att hämta och skriva ut på den här sidan.) Tills dess har jag gett några andra tips för traktater här.

De delar ut till folk som går förbi dem när de sitter och äter vid bordet (har han vaniljsås och grädde på sin burrito? :S) och verkar dela ut till vilka de än möter på vägen efteråt.Missa inte heller den ruskigt viktiga undervisningen av Ray Comfort (Living Waters' grundare) om hur man kan evangelisera bibliskt: Helvetets Mest Välbevarade Hemlighet (svensk text)
Läs även lite s.k. Fiskehistorier. Har inte skrivit några nya på länge eftersom jag av diverse undanflykter tyvärr inte varit ute så många gånger (2-3) och har bara delat ut en massa traktater då, inget speciellt att skriva om. Men nå'n gång denna vecka får det bli av med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar