Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

torsdag 12 augusti 2010

David Wilkerson - Jesus is coming

6 dagar kvar


på jobbet. Det är ett bra jobb åtminstone med tanke på att jag kan lyssna på predikningar och jobba samtidigt. Har denna vecka börjat lyssna på gamla predikningar av David Wilkerson. Har nästan hört igenom alla där nu och kan varmt rekommendera dem. Jag är mållös. Verkligen laddade med Guds Ande. Men var beredd på att du kommer börja se TV:n som en avgud som bör skjutas med hagelgevär. Och lite annan sån helgelse.

En av de jag lyssnade på idag var den här om Jesu återkomst. Han slår huvudet på spiken. De som sitter helt upptagna med att försöka räkna ut dagarna och tiderna, eller sätter upp diverse tolkningar och konstruktioner har missat poängen, kommer de att vara beredda när Jesus återvänder?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar