Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

tisdag 11 januari 2011

Inlägg från 2010

Det finns de inlägg som jag skulle vilja att de blev lästa mer än andra inlägg, men det är ju inte så lätt för er, kära läsare, att hitta dem bland allt i arkivet, än mindre gissa er fram till vilka de skulle vara. Så här är en lista över några av de allra mest läsvärda inläggen på denna blogg från 2010. (Inte för att jag inte vill att man ska läsa de andra också. Man ser att jag fick vara rätt sparsam med vilka jag skulle låta vara med av de 322 inlägg som gjorts under året. Och det kan vara en hel del jag inte tänkte på. Har hoppat över Grace Gems som är de bästa egentligen eftersom inte jag själv har skrivit dem utan bara översatt.) Har försökt få nån sorts ordning på dem. Kategorier/kronologiskt...

Skrev en del om Rick Warren:

Om katastrofen på Haiti: Haiti och Gud

I början av året verkade församlingar satsa mycket på sökarvänliga gudstjänster och jag fick mycket att skriva om, bl a:

Todd Bentleys återkomst:

IHOP:s s k väckelse: En vanlig lektion blev en vadå? (gjorde senare en uppgraderad version jag lade upp på erevna där jag är medskribent. Läs den istället faktiskt)

Skrev om Benny Hinn långt innan det blev populärt i somras när han "kättat" sig i Sverige (skrev inget om det i somras):

"Plockade isär" några av avsnitten i Jonas Gardells program (inlägg på erevna):

Obiblisk evangeliepresentation förleder många

Karaktären hos en äkta frälsande tro

Inlägg om huruvida "falla i Anden" är bibliskt: Massor föll under vems kraft?

Jesusmanifestationen:

Bildbevis på att Jesus blev korsfäst!

Och förutom i början av året så tog man även tillfälle i valtiderna att ha en utåtriktad satsning som jag skrev om : Ditt viktigaste val?

Skrev om att jag lämnade "församlingen" jag varit med i i somras: Varför jag Lämnade...

Predika utan att predika?

Påbörjade serien där jag svarar på "tuffa frågor" av en ateist på youtube: Tuffa frågor för kristna? - #1

Vision Nordens väckelsevecka i Floda

Hur mäter man framgång? "Frukt?"

Frälsning: omvändelse och tro, eller frälsningsbön?

Serien med enkätfrågor

2 kommentarer:

  1. en sak du kan göra är att lägga upp en länk som jag har på bloggen om de mest lästa inläggen

    SvaraRadera
  2. Kanske testar det. Fast mest lästa betyder ändå inte att inläggen är mer läsvärda etc... men skulle vara kul att se vilka som är mest lästa också

    SvaraRadera