Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

torsdag 22 oktober 2009

Toalettevangelisation! :D

Kommer hem efter att ha varit ute och delat ut hel bunt traktat i stan och även haft en konversation. Det ska jag skriva om senare, men nu kan jag inte låta bli detta:
Kund mötte Jesus på Ikea-toalett - står det om i Dagen. Det lät spännande tyckte jag, till skillnad från de gamla uttjôtade homovigslarna. Så såg jag också att bland bloggarna till toalettartikeln fanns rubriken Toalettevangelisation.
Låter kanske som ett skämt för vissa men jag har faktiskt gjort detta. Gå på en offentlig toalett, lämna en traktat, gå ut. Ingen ser dig. Är du feg som jag när det gäller att dela din tro, börja ta de små babystegen, som alla innan de lär sig gå! :)
Du kan läsa det jag skrivit och se bilder på min toalettevangelisation här. Hoppas du blir inspirerad! Kanske kan du föra en nödig människa till synanöd och tro på Frälsaren! :D

3 kommentarer:

 1. Hej hittade nyligen din Bibliska hemsida via Dagen Twingly.

  Det syns nu tydligt hur få dom Kristna är som numera har desarmerats här i Sverige- som har avfallit eftersom dom Kristna inte nådde ut under många helvetiska år innan satellit Tv Radio eller Internet Dator hjälpmedel började komma fram.

  Ps -ge inte upp med ditt vittnesmål om Herren JESUS KRISTUS GUDs enfödde son. JESUS Kommer snart -Maranata. Mvh JIMMY-

  SvaraRadera
 2. Hej Broder,

  Jag trodde att det var en kund på Ikeas Kållered, då blev jag glad eftersom där har jag lämnat flera traktat...

  God bless u.
  Alex.

  SvaraRadera
 3. Jimmy: tack för din uppmuntran!

  Alex: Det var längesen vi hördes av, broder. Skönt att läsa din ljuva stämma igen! :) Ja, det lät som ett drömscenario för oss toalettpredikanter! Ge inte upp hoppet. 2 Kor 5:7

  Nåd & Frid vare med er båda

  SvaraRadera