Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

fredag 30 mars 2012

Sanningen från en satanist!

Här är en annan video med satanister jag hittade bland relaterade klipp på YouTube och jag hittade något väääldigt intressant, och viktigt.

Det är snutt ur en gammal intervju som en "televangelist" vid namn Bob Larson har med Zeena LaVey, dotter till Anton LaVey som grundade Church of Satan och Nikolas Schreck, grundare av Werewolf Coven.Man märker att de intervjuade och intervjuaren inte kan hålla sig till själva intervjun så bra utan måste bråka lite, märka ord på varandra, och vara besserwissriga. Men sedan gör Schreck några väldigt sanna påståenden om kristen media och kristenheten:

Kristenheten har gett upp sina ideal och sällar sig till Djävulen, vilket man gör när man underhåller folk
Ni är del av något som Jesus Kristus säkerligen inte hade tolererat.


Här får jag säga mitt Amen. Till en satanist framför en "kristen televangelist." Detta var säkert sant då när han sa det och är det i hög grad idag. Det har gått ännu längre utför i den s k kristenheten just nu. Gå till en s k kyrka så är det bara massa underhållning men inget Evangelium. De har gått med i Satans led och underhåller folk.

Relaterat