Herraväldet och fruktan tillhör Gud, fridstiftaren i höjden. Kan hans skaror räknas? Över vem går ej hans ljus upp? Hur kan då en människa vara rättfärdig inför Gud, eller någon av kvinna född vara ren? Se, inte ens månen skiner klart, och stjärnorna är ej rena i hans ögon. Hur mycket mindre då människan, det krypet, människobarnet, den masken. (Job 25:2-6 SFB)

fredag 25 december 2009

Stoppa ateistpropagandan, SVT

SVT sänder ständigt ateistiska program. Gudlösa program där Gud inte inräknas. Vad som talar för detta är att "religiösa" program sändes knappt var tredje dag 2008 enligt SVT:s public serviceredovisning – bara 103 timmar av årets 8760. Gudstjänster och andakter sändes varje söndag klockan 10.00 och ”Helgmålsringning” runt 18.00 varje lördag, sammanlagt blir det ungefär 104 program på ett år.

Men det är inte mängden program som är det väsentliga, utan principen. Radio- och tv-lagen (RTVL) förbjuder SVT att sända ”reklam eller andra annonser”. De gudlösa programmen är inget annat än propaganda för ateism.

Resultatet: ateister gapar som små bortskämda barn efter ännu mindre "religiösa" TV-program, och visar samtidigt pinsam okunskap om främst Bibeln och kristen tro. Vi har hört humanisterna länge, och Christer Sturmark som stolt hade sitt gudlösa TV-program, som om inte alla andra TV-program redan är det! Mikael Nilsson, 33, Stockholm, historiker som forskar om amerikansk propagandaverksamhet i Sverige under 1950- och 1960-talet, skriver bl a följande:
De monoteistiska religionerna bygger i stället på skrifter som legitimerar
etnisk rensning, bigotteri [troligen av det engelska ordet "bigotry" som betyder
trångsynthet], (kvinno)hat och förtryck, slaveri och folkmord.
Detta är inget han fått ifrån Bibeln, utan från Dawkins & C:O (därav det engelska ordet) och den ateistiska indoktrineringen i SVT och skolor. Han skämmer ut sig med mer okunskap:
De antar vidare att vi förvisats ur ett ursprungligt tillstånd av lycka,
okunskap och enhet med Gud genom att äta av kunskapens frukt, det vill säga
kunskap är av ondo.
Kunskapen i kunskapens träd var ju kunskap om gott och ont, inte kunskap i sig, samt att synden var att de trotsade Gud.

87 procent av befolkningen tror på den icke underbyggda föreställningen om att molekyler utvecklats till människor, och 9 av 10 svenskar förnekar att vi samexisterat med dinosaurierna, trots överväldigande bevis. Det visar SVT och statens lyckade hjärntvätt av befolkningen.

Se:
De har gått på sin egen propaganda
Är kristendom bara dåligt?
Bibeln och slaveri: vad de inte vill att du ska veta

Mer i etiketten SVT och statens indoktrinering
Om Mikael Nilssons debattartikel i Aftonbladet i Dagen

6 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar. jag pratar inte so flyttande svenska, men ja maste skriver dej, att jag är so tacksam att det finns folk, som inte
  tiga. Miederna stötta för mycket ateism.
  Stoppa ateistpropagandan.
  Helmut fran Tyskland

  SvaraRadera
 2. Hej och tack själv för kommentaren Helmut :)

  SvaraRadera
 3. Viktig emne og bra innlegg. Har kommentert det samme på min blogg http://kristenmannsblogg.wordpress.com/2009/11/05/kamp-mot-tvangssekularisering i forbindelse med at Human-etisk forbund i Norge ønsker forbud mot skolegudstjenester....

  SvaraRadera
 4. Hej igen Broder i Herren JESUS KRISTUS.

  Vi ser nu hur få det är som är frälsta i Sverige, Ty som det var i Sodom och på Noas tid endast 8 själar frälsta, Så skall det var innan JESUS KRISTUS - Kommer tillbaka med domens dag.

  Här är en bara radio station som jag lyssnar på varje dag The Overcomer ifrån Satelliten Hotbird kräver en 90 cm Europa-parabol, Hotbird Frekvens 12207 Horisontal
  Transponder 75 http://www.lyngsat.com/hotbird.html .... Du kan också lyssna dygnet runt från Internet.
  http://www.overcomerministry.org/content/view/15/40/

  Mvh JIMMY.

  SvaraRadera